Over het boek

img
img
img
img
img
img

Alles wat je over Thailand wilt weten en meer! Meer dan 200 pagina’s vol nuttige informatie, leuke weetjes, kleurenfoto’s, illustraties en doe- en verzameldingen! Hier lezen kinderen alles over het land van de Glimlach, de mensen en de cultuur. Niet alleen de hoogtepunten, maar vooral de dagelijkse dingen die andere reisgidsen over het hoofd zien, maar die je wel overal tegenkomt. Zo lees je bijvoorbeeld hoe je offert in een tempel, waar de spuit op de wc voor is en hoe Thaise cijfers er uit zien.

In TravelKids Thailand kun je ook alles opschrijven wat je onderweg beleeft en tegenkomt. Je kunt tekeningen maken, dingen verzamelen en zelfs een gesprekje aanknopen met nieuwe Thaise vriendjes met behulp van voorbeeldzinnetjes in het Thais, Nederlands en Engels. Zo wordt het ook nog je eigen reisverslag! 

TravelKids Thailand heeft een unieke layout en kan tegen een stootje. Alle hoofdstukken zijn in kleur en geschikt om afzonderlijk te lezen. Kortom, het perfecte reisboek voor kinderen. Maar pas op; het is zo leuk dat volwassenen het stiekem ook willen lezen!

Over de auteur

Elske Sri Utami de Vries is geboren in Indonesië en opgegroeid in Friesland. Na haar Masters Talen en Culturen van Zuidoost-Azië aan de universiteit Leiden is ze naar Bangkok vertrokken om Thais te leren. Thailand beviel goed en voelt inmiddels als haar tweede thuis.

Ze heeft in Thailand en Indonesië voor een reisorganisatie gewerkt en is jarenlang reisleider geweest in Zuidoost-Azië. Het liefst is ze echter zelf op pad  met haar camera en laptop om inspiratie op te doen voor een volgend boek.

English edition available.

The best Thailand travel guide book for kids. Grown-ups will be jealous!

Travelkids Thailand (English edition)

Everything you need to know about Thailand, plus lots lots more!
Grown ups will be jealous of this book packed with more than 200 pages of useful information, fascinating facts, colorful photos and handy illustrations.
Here you can read all about the land of Smiles, its people and culture. Not only the highlights, but especially everyday life that other guide books overlook.

Verkrijgbaar in het nederlands.

Het leukste reisboek over Thailand voor kinderen... en waar volwassenen jaloers op zijn!

Travelkids Thailand (nederlandse versie)

Alles wat je over Thailand wilt weten en meer! Meer dan 200 pagina's vol nuttige informatie, leuke weetjes, kleurenfoto's, tekeningen en doe- en
verzameldingen! Hier lees je alles over het land van de Glimlach, de mensen en de cultuur. Niet alleen de hoogtepunten, maar vooral de dagelijkse dingen die anderen over het hoofd zien.